Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2012 22:51 - Българинът и простотията
Автор: danielv Категория: Други   
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.03.2012 11:22


България малка, красива, чиста, богата и моя родна държава.
Опитай пак.
Във представите на недооценените хора с ниски доходи е просто мръсна, бедна, без шанс за развитие, провинциална дупка от която трябва да се махна час по скор.
Да ама не.
В реалноста майка България е наистина малка държава с прекрасна природа, уникално красиви гледки и много забележителности , НО тук имаме проблем.
На свое лице българите (не се отнася конкретно към никой) сме много упорити и в мааааааалка степен глупави.
Безкрайно дълко време можем да се сравняваме по доходи с други икономически добре развити държави, което до голяма степен ни помага да си изразходим негативната енергия събрана през дългия работен ден, НО всъщност не се замисляме за нас самите конкретно.
Дали грешката е в нас......... Неееее биха казали 98% от аудиторията, без изобщо да се замислят и продължавайки да оплюват нашите не безизвестни политици.
Също така малкия процент от така наричаните аутсайдери (не желая да употребявам жаргон на пиян клошар), жертва на голямата група нискограмотни потребители, както ги наричам, биха се замислили дали грешката е в тях самите, и в редки случай, как да я поправят или най малкото, допускат отново.
Никой не е застрахован простотията ходи по хората не по гората (както казва баба ми) но ние сме бъдещтето, което се опитва отчаяно и безуспешно да мигрира в на по топло и доходоносно място.
Да така е не отричам, че парите вартят света, даже съм един от малцинството, което с лекота го потвърждава, НО почешете дори и безоспешно своите мозъчни гънки и се замислете дори и за част от секундата, че има хора (деца), които не мислят за новия си телефон а за добрите дни в които разполагат с ябълка за деня си (за хляб не коментирам), те за какво да се оплачат предположение че нямат нищо, в повечето случай дори и родители.
Смешно е дори да си помислиш за това пушейки трева в двора на училището си нали.
Но след поредните размисли и страсти стигаме до извот, ЧЕ българинът не е просто глупав но и алчен патребител на корумпираната държавна система, която ни използва за достигане на желаната цел.
Знаете ле, че прост народ се контролира лесно, НО дали трябва да е така.
С малки всекидневни опити може да се борите с налаганото ни психическо и физическо насилие, с което сме длъжни кротко да живеем.
ЗАЩОТО бясното куче, трябва да се укроти без и мисъл за чувствата и живота му.
И така накрая стигаме до извода, че не сме глупави по свое желание а защото ни се налага за да се впишем в обществото от идиоти, което се разраства ежесекундно.


ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ, ЧИЕТО ВРЕМЕ И Mbit/s ИЗГУБИХ.
Ще ви помоля да коментирате без значение от съдържанието ва коментара (призововам всички, да не бъдем идиоти)..




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danielv
Категория: Други
Прочетен: 33316
Постинги: 10
Коментари: 31
Гласове: 24
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031